SUCCES

Antrenamente de arte marțiale adaptate pentru copii și tineri cu cerințe educaționale speciale.

De 7 ani lucrăm cu tineri şi copii cu nevoi speciale. De-a lungul timpului am înţeles cât de important este sportul pentru aceştia şi ce impact are asupra deficienţelor motrice, a posturii şi mai ales asupra sănătăţii lor mintale.

Acum, odată cu pandemia, pentru a stopa regresul cauzat de lipsa activităţilor şi pentru a le continua dezvoltarea, am conceput un plan de antrenamente ce se pot desfăşura în siguranţă. Astfel, în perioada 12 octombrie - 18 decembrie vom desfăşura antrenamente de arte marțiale adaptate, online, prin care vrem să implicăm copii şi tineri cu CES la nivel naţional. Antrenamentele vor avea loc în fiecare luni (16:30), miercuri (16:30) și vineri (10:00).

Aceste antrenamente sunt gratuite şi se vor desfăşura prin intermediul platformei Zoom și pe grupuri închise de Facebook dedicate persoanelor cu nevoi speciale. Completarea acestui formular este necesară înscrierii. Ulterior completării formularului veţi primi prin e-mail link-ul de acces la antrenamente.

ÎNSCRIE-TE


Prin completarea acestui chestionar consimţi în mod expres, ca Asociaţia Clubul Sportiv Kyodai (Ro) să colecteze, să stocheze şi să prelucreze datele tale cu caracter personal, inclusiv a imaginii, în scopul organizării, desfăşurării şi raportarii proiectului "Succes".

Eşti de acord, în mod expres, ca destinatarii datelor cu caracter personal să fie doar angajaţii şi voluntarii implicaţi în implementarea acestui proiect. Odată ce completezi chestionarul ce urmează, datele tale vor fi salvate în baza noastră de date şi pot fi folosite pentru oportunităţi viitoare.

Protejarea datelor tale personale este în conformitate cu prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR).

Avem nevoie de datele tale cu caracter personal, cum ar fi nume, detalii de contact şi alte informaţii personale în scopul participării la Proiectul „Succes", a atinge rezultatele pe care Organizatorul şi le-a propus în proiect, precum și în vederea informării directe ulterioare cu privire la derularea Proiectului.


"Succes" este un proiect al Asociației Clubul Sportiv Kyodai dedicat copiilor cu cerințe educaționale speciale și finanţat prin programul Start ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.