"Practicăm un sport individual, pentru care ne antrenăm în echipă!"

Credem că educația sportivă și beneficiile activităților fizice pot schimba vieți.

Așa s-a întâmplat și în cazul nostru. Indiferent dacă vrem sau nu, îi influențăm pe cei cu care intrăm în contact. Așa că hai să o facem într-un mod voluntar și conștient și să-i inspirăm să ducă o viată activă și sănătoasă. Folosim sportul pentru integrare, motivare și întrajutorare.

Clubul Sportiv Kyodai a luat ființă în anul 2016, ca urmare a pasiunii comune a câtorva prieteni dedicați sportului. Toți instructorii care au pus bazele acestei asociații au un trecut sportiv care implică artele marțiale. Principalul scop al organizației a fost performanța sportivă. Dar lipsea ceva. Observam și simțeam că sportul nu mai era suficient, iar cei care veneau la noi aveau nevoie nu doar de mișcare, ci și de socializare sau îndrumare. Sala de antrenament s-a transformat pe rând într-un loc de joacă, un loc de întâlnire între prieteni, în cabinet de terapie și într-un loc în care te poți dezvolta.

Astfel, am venit în ajutorul lor. Activăm pe plan social și promovăm sportul și beneficiile acestuia tuturor.

Acum implicăm în activitățile noastre copii și tineri cu nevoi speciale, tineri defavorizați, tineri NEET, tineri cu risc de abandon școlar, refugiați sau persoane ce provin din medii etnico-culturale diferite pentru a-i motiva, educa și a le facilita incluziunea în societate.

Incluziune
Sănătate prin sport
Motivație

Pe planul sportiv ne axăm pe sportul pentru întreținere, inițiere în arte marțiale și pregătirea pentru performanță. Oferim sesiuni de Kickboxing și Muay Thai, condiționare fizică și autoapărare pentru copii, tineri și adulți.


Organizaţia noastră desfăşoară activităţi în Bucureşti, Cornetu şi Bragadiru.


Clubul Sportiv Kyodai ajută persoanele care au nevoie de recuperare după accidentări și susține oameni care doresc să facă sport pentru agrement. Sportul, dar în special artele marțiale, au rolul de a întări relațiile dintre colegii de antrenament. Ele sprijină incluziunea socială, de aici și numele “Kyodai” care în limba japoneză înseamnă “frați”.


Suntem împotriva violenței! Practicăm arte marțiale, promovăm disciplina și dezvoltarea spiritului de luptător în condiții de fair-play.

Cu prietenie,

Marian Anghel