Antrenamente Private de Kickboxing & Muay Thai

Motive sa incepi sa practici kickboxing sau muay thai:
  • Vrei sa iti tonifici corpul
  • Vrei sa slabesti
  • Vrei sa inveti sa te aperi
  • Vrei sa iti dezvolti increderea in propriile forte
  • Vrei sa iti dezvolti calitatile motrice - echilibru, coordonare, forta, viteza, coordonare, etc
  • Vrei sa faci persormanta in aceste sporturi
  • Nu vrei sa fii expus fenomenului "bullying"
Tipuri de antrenamente

Autoaparare - insusirea tehnicilor de autoaparare, kickboxing si muay thai pentru a face fata unui atac.

Conditionare fizica - folosirea tehnicilor de kickboxing (cardio-kickboxing) si muay thai si a exercitiilor fizice pentru imbunatatirea conditiei fizice

Performanta - dezvoltarea si aprofundarea tehnicilor pentru participarea in competitii si gale.

Antrenorul personal

Antrenamentele "UNU la UNU" reprezinta secretul in dezvoltarea RAPIDA aptitudinilor si a cresterii increderii in propriile forte.
Cea mai grea parte in urmarea unui program este consecventa.
Vrei sa iti imbunatatesti conditia fizica, sa inveti sa te aperi, sa faci performanta sau doar te distrezi, obiectivul antrenorului personal este de a te ajuta sa nu renunti.

Cu un antrenor personal vei invata si evolua mult mai repede, vei avea o monitozire permanenta a antrenamentului si vei fi corectat imediat daca exista greseli in executia tehnicilor sau a exercitiilor.

Imi place sa lucrez cu personane de toate varstele. Important este ca persoana pe care o pregatesc sa fie motivata sa inceapa aceasta activitate.
Fiecare elev se va antrena in ritmul sau si dupa abilitatille pe care le are la acel moment.

4-6 ani: este varsta la care este recomandat sa se inceapa practicarea artelor martiale. Ne concentram pe dezvoltarea echilibrului, coordonarii, mobilitatii si elesticitatii. Aplicam exercitii si activitati multiple pentru ca antrenamentul sa fie atat educational, cat si distractiv. Copii vor invata disciplina, respect si onoare, concentrare. Elemente si principii cu care vor ramane de-a lungul vietii.

7-9 ani: in urma antrenamentelor, copiii vor capata tonus si forta musculara, flexibilitate, agilitate, prin executarea diferitelor lovituri si miscari ale corpului. Vor invata controlul de sine, integritatea si respectul.

10+: copii vor invata despre autoaparare, vor invata sa isi conceapa singuri un program simplu de pregatire fizica si sa aiba asteptari mari de la ei.

Tineri si adultii: personele care aleg sa practice aceste sporturi sub indrumarea unui antrenor personal vor avea rezulate foarte bune intr-un timp minim. Vor observa modificari rapide in ceea ce priveste aspectul fizic, in evolutia calitatilor motrice si vor invata tehnicile sub atentia permanenta a antrenorului.

Designed by: Bartolomei Robert Daniel. All rights reserved